Fal Evi



   Fal kişinin geçmiş yaşadıklarıyla mistik ruh enerjisini birleştirip geleceğini tahmin etme öngörülerde bulunmadır.Yüzyıllardan beri yapılına gelen bu iş uzmanları tarafından yapıldığında öngörüde bulunulan kişi için mutluluk başarı sağlık getirirken uzman olmayan kişiler tarafından yapıldığında ise ruh enerjisini tüketerek öngörüde bulunulan kişiyi depresyona sürükler ciddi sağlık sorunlarına yol açar.



Müptela fal evini hizmete açarken tamamen dostlarımızın isteği ve sevenlerimizin desteğini arkamıza alarak başladık . Ticari kaygılarımızı bir yana bırakarak hizmet vermeseydik kurtlar sofrası İstiklalde 10 yıla yakın bir süre hizmet veremezdik.

Müptela ismini dostlarımız üzerinde bıraktığımız etkiden esinlenerek koyduk ve siz sevenlerimizle hizmet etmeye devam ediyoruz.

Başarımızın sırrı müptela kafeye bir şekilde ayak basan herkesi yaşamın dertlerinden uzaklaştırıp hayatın sıkıntısını üzerinden almaktır .

Tüm sevenlerimize desteklerinden dolayı teşekkür eder.Taksim Fal Olarak Sağlıklı Başarılı ve sıhhat dolu günler dilerim...


Medyum Paşahan & Medyum Yeşimhan

1 yorum:

Medyum Paşahan ve Yeşimhan sizlere gelmeden öncesiye ne kadar çok medyuma gittim bilemezsiniz ama artık sizden başkasına fal baktırmam.Yeşimcim geçen döktürdüğümüz kurşun çok işe yaradı ....
Görücü geliyo :)

Lale

Yorum Gönder