Kahve falı



KAHVE FALI
  En eski öngörü tekniklerinden biridir . Kahve falıyla insanlar gelecek , şu an  ve geşmiş ile ilgili tahminlerde bulunurlar.Kahve falı kültürü çok eski tarihlere dayanan bir fal türüdür. Karmaşık yapısı herkes tarafından bakılamaması bakılsada anlamlar çıkarılamaması boşuna değildir.

Öncelikler kimler kahve falına bakabilir sorusunu cevaplayalım.
 Kesinlikler genetik özelliklerle taşınır kahve falı bakma yeteneği.Bir insanın ailesinde kahve falı bakan ve geleceğe yönelik öngörülerde bulunan biri yoksa kahve falı bakması imkansızdır. Benim ailemde hiç fal bakan yok ama ben çok  güzel bakıyorum diyorsanız kesinlikle ailenizde gelecek le ilgili öngörüde bulunan biri vardır ve siz bunun farkına varmamışsınızdır.
Kesinlikle deneyime dayanır . hayatı boyunca beş fal bakmamış bir kişinin fincanı eline alıp fal bakması imkansızdır. Fal bakan fala baktıkça görü yeteneği keskinleşir. Bu nedenle ne kadar çok fal bakarsa falcı o denli keskin gelecek tahmininde bulunur.
Kesinlikle mistik öz dünyasında yoğun duygular taşıyan hassas kişilikler daha iyi fal bakar. Hasas olmayan duygudan yoksun insanlar kahve falı bakamazlar . Baksalar bile yaptıkları iş zırvalamaktan öteye gidemez.
Genetik özelliklere sahip deneyim sahibi mistik dünyası zengin duygusal kişiler kısaca fal bakabilir diyebiliriz.

Haftaya kahve falı nasıl bakılır konulu makalemizde görüşmek dileğiyle . Taksim Fal dostlarına güzel ve mutlu günler dileklerimizle.

Müptela Kafe Medyum Paşahan


3 yorum:

MEDYUM FALCI MAHKEME KARARI
TCK 158/1-A maddesine göre dini istismar ile dolandırıcılık suçu medyum ve falcı ile ilgilidir ve en az üç yıl hapis cezası verilmektedir.web sitesi,sosyal medya hesabı,banka hesap hareketi,cep telefonu hts kaydı önemlidir.

-Zariyat Suresi 56.ayet: ''Ben, insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.''
-Hicr Suresi 27.ayet: ''Cinleri, insan gözeneklerinden geçebilen ateşten yarattık.''
-Hicr Suresi 26.ayet: "İnsanları, şekil verilmiş olan topraktan yarattık."
-Felak Suresi: ''Düğümlere üfleyen büyücülerin şerrinden Allaha sığınırım.''
-Muhammed Suresi 33.ayet: ''Ey inananlar, Allah'a ve Peygamber'e iman edin ki yaptıklarınızı boşa çıkarmayın.''
-Araf Suresi 179.ayet: ''Andolsun birçok cin ve insanı cehennem için yarattık.onların gözleri,kulağı ve kalbi olmasına rağmen kavramaz.işte onlar hayvan gibidir.hatta daha da aşağıdadır.''
-Bakara Suresi 102.ayet, Maide Suresi 90-91.ayet, Bakara Suresi 62.ayet

BÜYÜ BOZMA,SİHİR,NAZAR,KÖTÜ ALIŞKANLIK,PSİKOLOJİK SORUNLAR
- CEP TELEFONUMUZDAN YASİN SURESİNİ KULAKLIKLARI TAKIP, YÜKSEK SESLE DİNLEMEMİZ GEREKİR. Sıkıntılarımıza karşı huzurlu oluruz.
- Bardağa biraz zeytin yağı koyup kuran'dan bazı sureleri birkaç defa okuyup üzerine üfledikten sonra yağı elimizle kalbimize sürmemiz sonucunda rahatlamış oluruz.
- Peygamberimizin yaptığı korunma yöntemlerinden biri ise kuran'dan bazı sureleri birkaç defa okuyup kalbimize ve karnımıza üflememiz gerekir.tekrardan sureleri okuyup elimizin içine üfleyip elimizi vücudumuzun her yerine bastırarak sürmemiz gerekir.

https://www.google.com/amp/s/sorularlarisale.com/risale-i-nurlarda-cinlerin-insanlara-zarar-verebileceklerinden-ve-korunma-yollarindan-bahsediliyor-mu-genel-bilgi-verir%3famp

https://dambadijital.com.tr/
FalBaktır
Damba Dijital aracılığıyla Fal Baktırarak, geleceğinizle ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Yorum Gönder